طرز تهیه قرابیه پریشان به روش ترکیه ای با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک انگلیسی با بافت پنبه ای و طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک انگلیسی کیک انگلیسی از کیک های معروف و بسیار خوشمزه کشور انگلیس است که معمولا در کافه ها سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!
طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست میشود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …
طرز تهیه کیک لیمو خرفه به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک لیمو خرفه کیک لیمو خرفه یکی از انواع کیک های خوشمزه و خوش عطر است که بافت نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه قرابیه پریشان
قرابیه پریشان یکی از شیرینیهای خوشمزه و پرطرفدار ترکیهای است که بافت سبک و تردی دارد و خیلی راحت و سریع میتوانید این شیرینی خوش طعم و متفاوت را درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه پریشان در ادامه با سایت آموزشی درنهایت همراه باشید.
مواد لازم قرابیه پریشان | |
کره | ۲۵۰ گرم |
پودر قند | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد | ۳ و ۵/۱ پیمانه |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۲.۵ قاشق چایخوری |
گردوی درشت خرد شده | ۱ پیمانه |
کشمش | ۱ پیمانه |
طرز تهیه قرابیه پریشان
مرحله اول
برای تهیه قرابیه پریشان خوشمزه ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است داخل ظرفی بریزید و سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و با لیسک یا قاشق هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.
مرحله دوم
سپس تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود و با مواد ترکیب شود، بعد وانیل و بکینگ پودر را هم روی مواد بریزید و با دست ورز دهید تا یکدست شوند.
نکته: اگر از وانیل شکری استفاده میکنید یک بسته وانیل که معادل ۵ گرم است را به مواد اضافه کنید.
مرحله سوم
بعد در ظرفی آرد را الک کنید تا سبک و یکدست شود و سپس آرد الک شده را کمکم و کنترل شده به مخلوط مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر تشکیل شده به دست نچسبد.
مرحله چهارم
در اضافه کردن آرد دقت کنید، چون خمیر همه قرابیهها نرم میشود و به دست نمیچسبد اما خمیر این قرابیه کمی سفت تر است برای این که موقع پخت، شکل خمیر حفظ شود و به هم نریزد.
مرحله پنجم
سپس به مقدار دلخواه مغز گردو را که درشت خرد کردهاید روی خمیر بریزید و مخلوط کنید، به جای گردو میتوانید از شکلات تلخ خرد شده استفاده کنید و در مخلوط بریزید.
مرحله ششم
بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری کشمش را هم به خمیر اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید، بعد کمی زمان دهید تا طعم همه مواد داخل خمیر با هم ترکیب شود.
مرحله هفتم
سپس کف سینی فر یا قالب را با روغن مایع یا کره چرب کنید و یا کاغذ روغنی قرار دهید و بعد مقداری از خمیر را جدا کنید و به همان شکل بدون فرم دادن و با فاصله روی سینی بچینید.
مرحله هشتم
بعد سینی را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید اگر فر قابلیت روشن شدن همزمان حرارت بالا و پایین را دارد هر دو را روشن کنید، و اگر نه فقط حرارت پائین کافی است.
مرحله نهم
سپس به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه اجازه دهید تا قرابیهها خوب بپزند و طلایی شوند بعد از فر در بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا سرد شوند و سپس از کاغذ روغنی جدا کنید.
مرحله دهم
بعد قرابیهها را در ظرف بچینید و روی آنها به دلخواه خودتان مقداری شکلات صبحانه یا عسل بریزید و با پودر نارگیل و پودر پسته یا خردههای گردو و فندق و خلال بادام تزئین کنید. در آخر تعدادی قرابیه پریشان را به عنوان یک میان وعده مناسب همراه با چای و قهوه سرو کنید.
- منبع :
- semirayergun