طرز تهیه خورش داوود پاشا ترکیه ای

طرز تهیه خورش داوود پاشا با گردو خورش داود پاشا با رب گوجه خورش داوود پاشا بدون رب انار خورش داوود پاشا خانم گلاور خورش داود پاشا با مرغ عکس خورش داوود پاشا طرز تهیه خورش داوود پاشا نی نی سایت خورش داوود پاشا خوشمزه است؟

خورشت داوود پاشا از غذاهای قدیمی کشور ترکیه است که شخصی به نام داوود پاشا آنرا ابداع کرده است و به همین دلیل با این نام شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش داوود پاشا ترکیه ای در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری
رب انار ترش یا ملس۲ قاشق غذاخوری
آب۱ لیوان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش داوود پاشا ترکیه ای

مرحله اول

برای تهیه خورش داوود پاشای مجلسی ابتدا یکی از پیازها را پوست گرفته و به خوبی می شوییم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم. در ادامه آب اضافی پیاز را می گیریم، سپس آنرا درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه مخلوط مواد را به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم.

مرحله سوم

حالا مخلوط گوشت چرخ کرده را به کوفته های کوچک به اندازه گردو تبدیل می کنیم. در ادامه کوفته ها را درون یک سینی قرار داده و روی سینی را با سلفون می پوشانیم. در نهایت سینی را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله چهارم

پس از گذشت یک ساعت کوفته ها را از یخچال خارج می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه کوفته ها را به تابه اضافه کرده و به صورت یکدست سرخ می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه کوفته ها به طور کامل سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت نگینی یا خلالی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله پیاز خرد شده را به همراه مقداری روغن به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ دهد. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و چند دقیقه به همراه پیاز تفت می دهیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه عطر ادویه ها خارج شد، نعناع خشک را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم، سپس رب انار را به همراه ۱ لیوان آب رقیق کرده و به قابلمه می افزاییم. در ادامه کمی زمان می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند.

مرحله هشتم

پس از اینکه آب جوش آمد، حرارت زیر قابلمه را کمتر می کنیم، سپس کوفته های سرخ شده را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت درون سس بجوشند تا به طور کامل مغز پخت شوند.

مرحله نهم

در صورت تمایل می توانیم قبل از اضافه کردن کوفته ها به سس مقداری گردوی سابیده شده هم به سس اضافه کنیم تا روغن بیشتری بیندازد. در نهایت خورش را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 24 آبان 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.