طرز تهیه بورک سوسیس ترکیه ای با طعم بسیار عالی
طرز تهیه بورک سوسیس
بورک سوسیس یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ ترکیهای است که خیلی راحت و سریع درست میشود، بورک سوسیس بافتی سبک و ترد دارد و یکی از انواع فست فودهای خوش طعم و شیک و پر طرفدار است که برای پذیرایی بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک سوسیس در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تخم مرغ | ۲ عدد |
روغن مایع | ۴ قاشق غذا خوری |
شیر | ۱ و نیم لیوان |
آرد | ۱ و نیم لیوان |
نمک | به مقدار لازم |
مواد لازم برای داخل خمیر | |
سوسیس سوجوک | به مقدار لازم |
فلفل سبز | ۱ عدد |
فلفل قرمز | ۱ عدد |
نمک و پول بیبر | به مقدار لازم |
آویشن | به مقدار لازم |
پنیر چدار | به مقدار لازم |
دستور پخت بورک سوسیس
مرحله اول
برای تهیه بورک سوسیس ابتدا برای درست کردن خمیر در یک ظرف مناسب تخم مرغها را بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و بعد روغن مایع را به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود.
مرحله دوم
سپس کمی نمک روی مخلوط بریزید و هم بزنید و بعد هم مقداری شیر را که به دمای محیط رسیده است به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند، سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا سبک و یکدست شود.
مرحله سوم
بعد آرد را کم کم و کنترل شده به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط لطیف و صاف و یکدستی تشکیل شود و بعد ظرف مواد را کنار بگذارید تا مخلوط خمیری شکل کمی استراحت کند و در این فاصله مواد داخل خمیر را درست کنید.
مرحله چهارم
برای مواد داخل خمیر، فلفل سبز و فلفل قرمز را بشورید و خشک کنید و ریز و نگینی خرد کنید، سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس فلفلها را در آن بریزید و تفت دهید تا عطر آنها پخش شود.
مرحله پنجم
بعد سوسیسها را به شکل خلالی و باریک خرد کنید و در تابه بریزید و تفت دهید تا کاملا سرخ شوند و سپس مقداری نمک، پول بیبر و آویشن را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویهها در مواد پخش شود و بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله ششم
بعد در یک تابه نچسب مقدار کمی روغن بریزید و پخش کنید و تابه را روی حرارت ملایم بگذارید، وقتی که تابه داغ شد، مقداری از خمیر کرپ را داخل تابه بریزید و به شکل دایره بزرگ درآورید، سپس اجازه دهید تا یک طرف خمیر خوب بپزد.
مرحله هفتم
وقتی یک طرف پخت و طلایی رنگ شد، بعد خمیر را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد و سپس کرپ آماده شده را از روی حرارت بردارید، و روی یک سطح صاف قرار دهید و داخل آن مقداری پنیر چدار بریزید و در همه قسمتهای آن پخش کنید.
مرحله هشتم
سپس مقداری از مخلوط مواد سوسیسی هم روی پنیر چدار بریزید و پخش کنید، بعد خمیر را از هر طرف تا بزنید و به شکل مربع در بیاورید، همه خمیرها را به همین شکل آماده کنید و در ظرف بچینید، سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید.
مرحله نهم
بعد تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود و سپس بورکها را در آن سرخ کنید، وقتی یک طرف آنها سرخ و طلایی رنگ شد، بورک را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ و طلایی شود و بعد تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله دهم
سپس بورک سوسیس را در ظرف مناسب بچینید و از وسط برش بزنید و به شکل مثلث دربیاورید و بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری سس گوجه فرنگی یا کچاب و یا هر سس دیگری را روی بورکها بزنید و کمی هم پودر آویشن روی آن بریزید.
مرحله یازدهم
بعد تعدادی بورک سوسیس را در ظرف مناسب بچینید و با چند برگ نعناع و گشنیز و شوید تازه تزئین کنید و این غذای خوش طعم و لذیذ را به عنوان یک پیش غذای شیک و مجلسی و یا یک غذای ساده و مناسب برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.
- منبع :
- ashpazii_mahin