طرز تهیه حلوا سه آرد ساده

حلوا سه آرد با شیر طرز تهیه حلوا سه آرد دونفره حلوا سه آرد مجلسی مامی سایت قیمت حلوا سه آرد حلوای سه آرد برای 100 نفر حلوا سه آرد رولی حلوا سه آرد مجلسی آشپزخانه کوچک من تزیین حلوای سه آرد مجلسی

حلوای سه آرد یکی از انواع حلواهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا برای پذیرایی یا دسر مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا سه آرد ساده در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم حلوا سه آرد ساده
آرد سفید۱ لیوان
آرد برنج۱ لیوان
آرد نخودچی۱ لیوان
روغن مایع۱ لیوان
آب۳ پیمانه
شکر۳ پیمانه
پودر هل½ قاشق چایخوری
گلاب½ پیمانه
زعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم

طرز تهیه حلوا سه آرد ساده

مرحله اول

برای تهیه حلوای سه آرد مجلسی ابتدا شربت حلوا را درست می کنیم، برای این منظور شکر و آب را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و صبر می کنیم تا شکر به طور کامل ذوب شود.

مرحله دوم

پس از اینکه شکر به طور کامل ذوب شد، زعفران دم کرده را به همراه پودر هل و گلاب به قابلمه اضافه کرده و صبر می کنیم تا حدود ۵ دقیقه دیگر شربت روی حرارت بماند، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا شربت ولرم شود.

مرحله سوم

برای تهیه حلوا ابتدا آرد گندم را درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی تفت می دهیم تا خامی آرد گرفته شود و عطر خوش آن خارج شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه خامی آرد گندم گرفته شد و کمی تغییر رنگ داد، آرد برنج را درون تابه الک می کنیم و آنرا با آرد گندم ترکیب می کنیم. در ادامه ترکیب آردها را به مدت ۱۰ دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا خامی آرد برنج نیز گرفته شود.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۱۰ دقیقه، آرد نخودچی را درون تابه الک کرده و با آرد برنج و آرد گندم ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه آردها را به مدت ۸ دقیقه دیگر تفت می دهیم تا خامی آرد نخودچی نیز به طور کامل گرفته شود.

مرحله ششم

پس از گذشت ۸ دقیقه تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس ترکیب آردها را الک می کنیم و مجددا به تابه اضافه می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت قرار داده و روغن را اضافه کرده و به خوبی با ترکیب آردها مخلوط می کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه روغن و آردها با هم یکدست شدند، کره را اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت می دهیم تا به خورد حلوا برود. پس از اینکه کره به طور کامل به خورد حلوا رفت، شربت را کم کم به تابه اضافه کرده و به خورد حلوا می دهیم.

مرحله هشتم

در حین اضافه کردن شربت، باید حلوا را به صورت مداوم هم بزنیم تا بافت آن یکدست و منسجم شود. تفت دادن حلوا را باید تا زمانی که از دیواره های تابه جدا شود و به صورت گهواره ای در کف تابه قرار بگیرد، ادامه دهیم.

مرحله نهم

پس از اینکه توانستیم حلوا را به صورت گهواره ای درون تابه به حرکت در بیاوریم، یعنی آماده است. در ادامه حلوا را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و آن را صاف می کنیم، سپس به سلیقه خود تزیین کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 28 آبان 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.