طرز تهیه کیک انار ساده به روش قنادی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک انار ساده
کیک انار یکی از انواع کیک های خاص فصل پاییز است که طعمی جذاب و بسیار خوشمزه دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک انار ساده در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کیک انار ساده | |
آرد قنادی | ۲ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
شکر | ۱ لیوان |
آب انار | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۱ لیوان |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
مواد لازم سس روی کیک | |
آب | ۱ لیوان |
آب انار | ۱ لیوان |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذا خوری |
پودر قند یا شکر | ۱ لیوان |
طرز تهیه کیک انار ساده
مرحله اول
برای تهیه کیک انار خوشمزه، ابتدای کار یک کاسه مناسب و جا دار انتخاب می کنیم، سپس تخم مرغ، وانیل و شکر را درون کاسه می ریزیم و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا مواد کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله دوم
حالا روغن مایع و آب انار را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، مجددا هم می زنیم تا مواد کاملا ترکیب و یک دست شود. در ادامه مخلوط آرد و بکینگ پودر را درون یک کاسه جداگانه ۲ مرتبه الک می کنیم، سپس مجددا درون الک می ریزیم.
مرحله سوم
حالا در ۲ مرحله مخلوط آرد را روی مایه تخم مرغ الک می کنیم. در ادامه با دور کند هم زن برقی در حد مخلوط شدن مواد هم می زنیم. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر گرم شود.
مرحله چهارم
در این مرحله یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون قالب را با کره چرب می کنیم و مقداری آرد می پاشیم. در ادامه مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های درون کیک از بین برود.
مرحله پنجم
حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه کیک کاملا بپزد. در صورت نبود فر، یک قابلمه مناسب و بزرگ انتخاب می کنیم، سپس روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله قابلمه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم و اجازه می دهیم قابلمه کاملا گرم شود. در ادامه درون قابلمه چند کاتر قرار می دهیم تا قالب با کف قابلمه تماس نداشته باشد، سپس قالب را درون قابلمه روی کاتر ها قرار می دهیم.
مرحله هفتم
حالا روی درب قابلمه دم کنی قرار می دهیم، سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم کیک به مدت ۱/۳۰ دقیقه بپزد. در ادامه یک سیخ چوبی به منظور تست کیک درون کیک فرو می بریم. اگر چیزی به سیخ نچسبید یعنی کیک پخته است.
مرحله هشتم
در این مرحله وقتی کیک پخته بود آن را در دمای محیط قرار می دهیم تا خنک شود. در حین خنک شدن کیک سس را آماده می کنیم. برای این منظور یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس آب را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله نهم
حالا پودر قند یا شکر را درون آب می ریزیم، سپس نشاسته ذرت را اضافه می کنیم و با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شود. در ادامه آب انار را به مخلوط نشاسته ذرت اضافه می کنیم، سپس مجددا مخلوط می کنیم.
مرحله دهم
در نهایت به هم زدن سس ادامه می دهیم تا به غلظت فرنی برسد. در ادامه کیک را درون ظرف مورد نظر بر می گردانیم، سپس سس را روی کیک می ریزیم. می توانید کیک را با دانه های انار تزئین کنید و با چای زعفرانی میل کنید. نوش جان.
مطالب پربازدید از سراسر وب
- منبع :
- zahratorkashvaand