طرز تهیه قیمه نثار مجلسی

طرز تهیه قیمه نثار با مرغ طرز تهیه قیمه نثار دونفره طرز تهیه قیمه نثار مجلسی فیلم طرز تهیه قیمه نثار قزوین طرز تهیه قیمه نثار در تهران طرز تهیه قیمه نثار برای ۸ نفر طرز تهیه قیمه نثار برای 6 نفر طرز تهیه قیمه نثار نی نی سایت

قیمه نثار یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و خوش عطر ایرانی است که معمولا در مراسم های مهم سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیمه نثار مجلسی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۴ پیمانه
گوشت خورشتی۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد بزرگ
کره۵۰ گرم
زرشک۲ قاشق غذاخوری
گلاب۱ قاشق غذاخوری
خلال پرتقال۵۰ گرم
شکر۱ قاشق غذاخوری
خلال بادام۵۰ گرم
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه، دارچین و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه قیمه نثار مجلسی

مرحله اول

برای تهیه قیمه نثار مجلسی ابتدا برنج را به همراه آب و مقداری داخل یک ظرف مناسب قرار می دهیم و اجازه می دهیم خیس بخورد. زمان خیس خوردن برنج بستگی به تازگی آن دارد، هر چقدر برنج تازه تر باشد، کمتر باید خیسانده شود.

مرحله دوم

در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس مقداری روغن اضافه می کنیم. در حین داغ شدن روغن، پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود.

مرحله سوم

پس از اینکه پیاز طلایی شد، رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شود و طعم و بوی خامی آن گرفته شود. پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد، گوشت را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

اندازه گوشت سلیقه ای است، البته به صورت معمول آنرا به صورت قیمه ای خرد می کنند. در حین تفت دادن گوشت مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم و تفت دادن را تا زمانی که گوشت تغییر رنگ دهد، ادامه می دهیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد، ۲ لیوان آب جوش اضافه می کنیم، سپس صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند. پس از اینکه آب جوشید، کف های روی سطح آب را با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم.

مرحله ششم

حالا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم گوشت به مدت یک ساعت و ۳۰ دقیقه بپزد. در حین پخت گوشت، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره را اضافه می کنیم، سپس صبر می کنیم تا کره ذوب شود.

مرحله هفتم

حالا خلال پرتقال را به همراه خلال بادام، زرشک، شکر و زعفران دم کرده اضافه می کنیم و با هم کمی تفت می دهیم تا مواد براق شوند. توجه داشته باشید که نیاز به تفت دادن زیاد نیست، فقط در حدی که مواد براق شوند کافی است.

مرحله هشتم

در پایان گلاب را اضافه کرده و تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در صورتی که تمایل داشته باشیم خلال بادام کاملا نرم و معطر شود، می توانیم قبل از تفت دادن آنرا درون یک کاسه حاوی گلاب بریزیم تا ۳۰ دقیقه خیس بخورد.

مرحله نهم

در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در همین حین ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن به آب اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا به نقطه جوش برسد.

مرحله دهم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، برنج خیسانده شده را اضافه می کنیم و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا پخت اولیه برنج انجام شود. پس از اینکه دانه های برنج کاملا نرم شدند و مغزشان کمی سفت بود، باید برنج را آبکشی کنیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و کمی روغن کف آن می ریزیم. در ادامه برای ته دیگ قیمه نثار به سلیقه خود از نان یا سیب زمینی ورقه شده استفاده می کنیم. حالا برنج را با کفگیر روی ته دیگ می ریزیم، سپس درب قابلمه را می گذاریم.

مرحله دوازدهم

در این مرحله قابلمه را با شعله پخش کن روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا برنج به مدت یک ساعت دم بکشد. در پایان برنج را داخل دیس می کشیم، سپس به سلیقه خود گوشت را به همراه مخلوط خلال بادام و زرشک روی برنج می ریزیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.