طرز تهیه ته چین گوشت ساده رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ته چین گوشت ساده رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ته چین گوشت ساده ته چین گوشت یکی از انواع غذاهای مخصوص و پرطرفدار ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه کیک پیتزا، غذای بسیار خوشمزه و شیک برای مهمانی

طرز تهیه کیک پیتزا، غذای بسیار خوشمزه و شیک برای مهمانی

طرز تهیه کیک پیتزا کیک پیتزا یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و لذیذ است که به خاطر شکل و ظاهر آن این اسم را برای این غذا انتخاب کرده‌اند، این پیتزا خوش …

طرز تهیه املت ترکیه ای، یک صبحانه جذاب و بسیار خوشمزه

طرز تهیه املت ترکیه ای، یک صبحانه جذاب و بسیار خوشمزه

طرز تهیه املت ترکیه ای املت ترکیه یکی از انواع صبحانه‌های خوشمزه، ساده و اصیل ترکیه‌ای است که خیلی راحت درست می‌شود، این املت خوش طعم را می‌توانید به روش‌های مختلف با …

طرز تهیه بیتی کباب

طرز تهیه بیتی کباب , دستور پخت بیتی کباب ترکیه ای

بیتی کباب یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیتی کباب در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر گرم۱ پیمانه + ¼  پیمانه
آب گرم۱ پیمانه + ¼  پیمانه
خمیر مایه فوری۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
شکر۲ قاشق چایخوری
نمک۲ قاشق چایخوری
آرد۷ لیوان + ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کوفته
گوشت چرخ کرده۱ کیلو گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
فلفل قرمز۴ عدد
جعفریبه مقدار کافی
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز۲ قاشق غذاخوری
زیره، فلفل سیاه و فلفل چیلیبه مقدار کافی
مواد لازم برای سس
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
فلفل چیلی تندبه مقدار کافی
آب جوشبه مقدار کافی
روغن مایعبه مقدار کافی
کره۱۰۰ گرم

طرز تهیه بیتی کباب

مرحله اول

برای تهیه بیتی کباب ترکیه ای ابتدای کار آب را به همراه شیر، شکر و خمیر مایه فوری را درون یک ظرف مناسب می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم و روغن زیتون را به همراه نمک به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله دوم

حالا آرد را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس طی ۳ مرحله به مخلوط خمیر مایه اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیری نرم و چسبناک حاصل شود. در ادامه روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم و خمیر را روی آن قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله خمیر را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه خوب ورز می دهیم تا کاملا یکدست شود. در ادامه درون یک کاسه مناسب را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس خمیر را درون آن قرار می دهیم و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.

مرحله چهارم

حالا خمیر را در یک جای گرم قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. در ادامه پس از گذشت این زمان روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم، سپس خمیر را روی آن قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله روی خمیر مقداری آرد می پاشیم، سپس خمیر را به ۲۰ قسمت تقسیم می کنیم و چانه می گیریم. در ادامه چانه های خمیر را درون یک سینی آرد پاشی شده قرار می دهیم، سپس روی آن ها را با کیسه فریزر می پوشانیم.

مرحله ششم

حالا اجازه می دهیم چانه ها به مدت ۴۰ دقیقه استراحت کنند تا حجم بگیرند. در همین حین مواد کوفته را آماده می کنیم برای این منظور ابتدا گوشت را به تکه های گوشت خرد می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله گوشت را درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم، سپس پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم. در ادامه پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی پیاز گرفته شود.

مرحله هشتم

حالا پیاز را به همراه پودر فلفل قرمز، رب گوجه فرنگی، نمک، زیره، فلفل سیاه و فلفل چیلی به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در ادامه جعفری را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود.

مرحله نهم

در این مرحله جعفری را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم. در ادامه فلفل قرمز را می شوییم و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به همراه جعفری به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

مرحله دهم

حالا گوشت چرخ کرده را ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه مقداری از مواد کوفته بر می داریم، سپس رول می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله کوفته ها را درون تابه قرار می دهیم، سپس کاملا سرخ می کنیم. در ادامه پس از استراحت، چانه ها را روی سطح کار قرار می دهیم، سپس با وردنه به صورت نازک باز می کنیم. در ادامه یک تابه نچسب روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله دوازدهم

حالا اجازه می دهیم تابه به خوبی گرم شود، سپس خمیر را درون تابه قرار می دهیم و نان را زیر و رو می کنیم تا نان پف کرده و کاملا پخته شود. در ادامه به همین ترتیب نان ها را درون تابه قرار می دهیم تا کاملا بپزند.

مرحله سیزدهم

در این مرحله نان ها را روی هم قرار می دهیم، سپس روی آن ها را با یک دستمال حوله ای می پوشانیم. در ادامه سس را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس روغن مایع را به آن اضافه می کنیم.

مرحله چهاردهم

حالا اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود، سپس رنگ باز کند. در ادامه فلفل چیلی را به رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله پانزدهم

در این مرحله به مقدار کافی آب جوش به رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم سس روی حرارت جوش بزند تا به غلظت مطلوب برسد. در ادامه یک نان لواش روی سطح کار قرار می دهیم، سپس مقداری سس روی آن می ریزیم.

مرحله شانزدهم

حالا سس را به کمک قاشق روی سطح نان پخش می کنیم، سپس یک رول کوفته ابتدای نان قرار می دهیم و نان را به صورت رول می پیچانیم، سپس به اندازه های دلخواه برش می زنیم و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم.

مرحله هفدهم

در نهایت کره را روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا ذوب شود، سپس روی بیتی کباب ها به صورت پخش می ریزیم. در ادامه بیتی کباب ها را به همراه نارنج، سیب زمینی سرخ شده، گوجه فرنگی و فلفل کبابی سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 25 اسفند 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.