طرز تهیه شیرینی پاریس برست فرانسوی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی پاریس برست فرانسوی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی پاریس برست شیرینی پاریس برست یکی از معروف ترین شیرینی های کشور فرانسه است که با رسپی ها و طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه کیک کنجدی نرم و لطیف با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک کنجدی نرم و لطیف با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک کنجدی کیک کنجدی یکی از انواع کیک های خوشمزه کافی شاپی است که معمولا برای میان وعده سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه کیک قیسی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک قیسی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک قیسی کیک قیسی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کیک هلو

طرز تهیه کیک هلو بدون فر طرز تهیه کیک با آب هلو کیک هلو با دارچین کیک هلو زعفرانی کیک هلو در قابلمه طرز تهیه کیک هلو شف طیبه کیک هلو برگردان کیک هلو با شیر

کیک هلو یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک هلو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک هلو
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ لیوان
هلو۳ عدد
آرد۱٫۵ لیوان
بکینگ پودر۱٫۵ قاشق چایخوری
کره۱۰۰ گرم
وانیل½ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک هلو

مرحله اول

برای تهیه کیک هلو خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار، تمام مواد یخچالی را از یخچال خارج کرده و در فضای آشپزخانه قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم مواد با دمای محیط کاملا هماهنگ شوند.

مرحله دوم

در ادامه فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده و اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. حالا قابلمه یا قالب مورد نظرمان را با مقداری کره نرم چرب کرده، سپس درون یخچال قرار می دهیم تا مواد کیک را آماده کنیم.

مرحله سوم⠀

در این مرحله پوست و هسته هلوها را جدا کرده و به صورت نگینی خرد می کنیم. در ادامه کره به دمای محیط رسیده را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به مدت ۵ دقیقه با دور تند همزن برقی هم می زنیم.

مرحله چهارم

در بین کار کاسه را دورگیری می کنیم تا کره به صورت یکدست هم زده شود. زمانی که مخلوط کره روشن و خامه ای شد، تخم مرغ ها را دانه دانه به کاسه اضافه کرده و هر کدام را در حد مخلوط شدن با دور کند همزن برقی هم می زنیم.

مرحله پنجم

با تخم مرغ آخر وانیل را اضافه کرده و در حد ترکیب شدن هم می زنیم. برای اینکه کیک بوی تخم مرغ ندهد بین کار کاسه را چندین مرتبه دورگیری می کنیم. در ادامه آرد و بکینگ پودر را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله مخلوط آرد بکینگ پودر را طی ۳ تا ۴ مرحله به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت چرخشی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. حالا هلوهای خرد شده را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در ادامه مجددا مایه کیک را هم می زنیم تا تکه های هلو درون مایه پخش شوند. در ادامه قالب را از یخچال خارج کرده و درون آنرا با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس مایه کیک را درون قابلمه ریخته و روی آنرا با لیسک صاف می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت ۳۰ دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی برای تست در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم.

مرحله نهم

در صورتی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود کیک کاملا پخته است. در ادامه درب فر را باز کرده و اجازه می دهیم کیک درون فر با درب باز بماند تا کمی از دمای آن کاسته شود، سپس از فر خارج می کنیم.

مرحله دهم

در صورت نبود فر، روی حرارت ملایم شعله پخش کن گذاشته تا گرم شود، سپس درون یک قابلمه مناسب را با کره چرب کرده و با کاغذ روغنی می پوشانیم. در ادامه مایه کیک را درون قابلمه ریخته و درب آنرا با دم کنی می پوشانیم.

مرحله یازدهم

حالا دم کنی را روی قابلمه می گذاریم و قابلمه را روی شعله پخش کن قرار داده، سپس اجازه می دهیم کیک به مدت ۶۰ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا پخته شود. در ادامه کیک را تست کرده و در صورت پخته بودن از روی حرارت بر می داریم.

مرحله دوازدهم

در این مرحله کیک را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم و به همراه اسلایس های هلو و مقداری پودر نارگیل تزیین می کنیم، سپس کیک را به اندازه های دلخواه برش زده و به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 3 تیر 1401
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.